Energiboostar dig!

ENERGITANKEN®

BLI DIN EGEN ENERGIMÄSTARE!


FÖRSTÄRK DIN ENERGI, KRAFT OCH LIVSGLÄDJE!

Låt oss rusta dig med verktygen!

TA KOMMANDOT ÖVER DIN ENERGI

Är du redo att befria dig från extern påverkan på din energi, återvinna full kontroll över ditt välbefinnande, och dessutom få en extra energiboost? Vill du även upptäcka hur du kan hjälpa dig själv? Du hittar alla verktygen och den guidning du behöver här!

Få mer energi för roliga saker!
Webbverktyg för mer personlig energi
När all energi är slut

VAD GÖR ENERGITANKEN® UNIK?

Energitanken är mer än bara en app; det är en komplett webbutbildning som följer dig överallt – på din telefon, läsplatta och dator. Programmet omfattar sju teman, alla dedikerade till att förstärka din personliga energi. För varje tema får du tillgång till en informativ kortfilm, ett podcastavsnitt och en serie målinriktade övningar. Delarna är designade för att inte bara ge dig kunskap och verktyg utan också för att erbjuda praktisk träning – för att verkligen öka din inre energi krävs alltid aktivt engagemang.


Du kan dessutom bjuda in en 'energikompis' till appen för att utmana, träna och utvecklas tillsammans!

HUR BLIR DU EN ENERGIMÄSTARE?

Upptäck kraften i energimedvetenhet med Ylvas vägledning. Lär dig varför det är så viktigt för ditt välbefinnande. Inspireras av vår podcast ENERGIBOOSTEN och ta sedan nästa steg: skaffa webbappen som förvandlar dig till energimästaren i ditt liv!

GENOM WEBBAPPEN LÄR DU DIG ATT:

– Effektivt hantera din oro och återta kontrollen

– Identifiera och stoppa energitjuvar på plats

– Spara energi för ett berikat liv efter arbetsdagen

– Öka din livsglädje och energi för de saker du älskar

– Fatta beslut som gynnar dig på lång sikt

– Sprida positiv energi, både till dig själv och till andra

– Fokusera din energi på det som verkligen betyder något

– Behålla en ständig energikontroll och äga DIN energi för alltid

– Dela din kunskap och energiinsikter med familj, vänner och alla som behöver det


HUR MYCKET KOSTAR DET ATT FÖRÄNDA DITT LIV MED ENERGITANKEN?

För en ett helt års tillgång till Energitanken betalar du endast 995 SEK. Och det blir ännu bättre om du delar upplevelsen med en energikompis – ni delar inte bara erfarenheterna och insikterna utan också kostnaden. Det är vad vi kallar en "trippelvinst"!


Betalningen görs smidigt med kort och ger dig omedelbar tillgång till allt som Energitanken® har att erbjuda. Inbjud din vän direkt via appen och njut av en förstärkt energiresa tillsammans. För två personer blir kostnaden endast cirka 40 kr per månad var, och för en person är det ungefär 80 kr per månad – en liten investering för stora förändringar!"

Viktig info: Appen är utvecklad tillsammans med vårt systerbolag Sparringpartner Sweden AB (559114-2541), ägare av varumärket. Därför refereras till Sparringpartner i appen, och betalningar görs till dem.

Missa inte vår podcast ENERGIBOOSTEN för ytterligare tips och inspirerande idéer! Varje avsnitt är fyllt med värdefulla insikter som hjälper dig på din resa mot ökad energi och välmående.